Litt bilder...

Litt bilder fra rotet vårt... Noen hyller er her komt på plass, men som en kan se gjennstår det masse arbeid enda.Det blir nok derfor ikke åpning på mandag 15. november likevell slik vi hadde håpet på. :-( Sånn er det med oppussing! Ting tar som regel mye lengre tid enn man i utgangspunktet har planlagt.. jaja.. :-)

 Bambuspanel som skal henges på disken. Vi er kjempefornøyd! Det matcher alle teak møblene perfekt! :-D

Panelet er kjøpt gjennom Northern Light i Oslo, og vi kan anbefale de på det sterkeste! Masse flotte produkter i bambus. Ikke minst flere flotte veggpanel. Vi fikk det sendt med posten, og det fungerte veldig bra!

 

Montering av Logo på vegg:Vi har fått A2G til å lage logo til oss i hvit PVC til å montere på veggen bak disken. Platene de kutter fra er 10mm tykke, så det blir en artig effekt når logoen stikker litt ut fra veggen. :)

Vi var lenge redde for at vi skulle få store problemer med å montere det hele. Måtte vi kanskje måle oss til hvor hver bokstav skulle plasseres? :-S Vi var skeptisk... Men, det viste seg at det var mye enklere! Jey!

Sammen med de hvite PVC bitene kom det et omriss av logoen på et grått klistremerke. Det hadde hulrom der vi skulle plassere de forskjellige delene, så jobben ble gjort mye fortere enn vi hadde fryktet. Og vi var veldig fornøyde med resultatet! Tusen takk til Renate og Jon-Eilev for god hjelp! :)

Signatur

Én kommentar

Nina

15.nov.2010 kl.17:32

Det ser ut som det blir kjempefint. Flott farge på veggen og stilig med logoen =)

Skriv en ny kommentar

marlenemdesign

marlenemdesign

31, Bergen

MARLENE M. er et merke som ble etablert sommeren 2009 i byen mellom de syv fjell, Bergen. Bak merket står tvillingsøstrene Maren og Lene Moholt Moldestad, eller "Marlene" om du vil. ;-)

Kategorier

Arkiv

hits