Liten oppdatering siden sist...Nå har det desverre tatt alt for lang tid siden vi har blogget om lokalet og oppussingen. Det er bare å beklage, men det har rett og slett gått i ett i det siste så tiden har ikke strukket til.

Siden vi sist malte gulvet har det blitt lyst og fint. Jeg hadde egentlig planer om å ta bilde av det i dag, MEN, det har komt inn veldig mye møbler og verktøy, så det var faktisk ikke så enkelt å "finne" gulvet lenger. Det ble derfor et par veldig små bilder i farten hvor dere kanskje får inntrykk av alt rotet vårt. ;-)

Vi kan fortelle at vi har fått tak i masse fine gamle teak møbler, og forsøker ellers å finne retro lamper, og gjenstander som kan passe inn i stilen. Vi har feks kjøpt ordentlig gul retro telefon på ebay. :) Jeg fikk ikke tatt så mange bilder desverre, jeg skulle egentlig vise litt av møblene, men på grunn av alt rotet var det  veldig vanskelig. Tror jeg må ta nye bilder når vi har ryddet vekk alt rotet.

Vi har kjøpt to stykk kommoder på IKEA, som skal bli disken vår. På de skal vi montere bambuspanel, noe vi håper blir bra, men så langt venter vi på panelet som kommer fra Oslo på mandag/tirsdag.

Det gjenstår nå å organiserer alt rotet i lokalet, henge opp lamper og hyller, og plassere møbler. Det blir forhåpentligvis den morsomme biten. ;-) I tillegg har vi ALT for mye praktisk som skal ordnes, kasseapparat skal programeres og vi må lære å bruke det, bankterminal skal på plass, lageret må fylles opp, og mye, mye mer...

Vi ønsker i utgangspunktet å åpne butikken 15. november, men vi vet ikke om vi klarer det før vi er komt enda litt nærmere. Det kommer en beskjed så fort det er endelig! ;-)

Til alle som følger med på oppussingen må vi bare si "Tusen takk! Det er kjempe koselig!" Håper vi kan bli flinkere til å komme med innlegg!

Ha en riktig fin helg videre!

Signatur

Én kommentar

RENATE

07.nov.2010 kl.23:15

Dette her blir så bra! :) Bare litt igjen, så er det hele fiks ferdig og klar for verden ;)

Skriv en ny kommentar

marlenemdesign

marlenemdesign

31, Bergen

MARLENE M. er et merke som ble etablert sommeren 2009 i byen mellom de syv fjell, Bergen. Bak merket står tvillingsøstrene Maren og Lene Moholt Moldestad, eller "Marlene" om du vil. ;-)

Kategorier

Arkiv

hits