"Connecting the dots"

Vi har desverre ikke vært så flinke til å fortelle hvordan det går med oppussingen av butikklokalene til Marlene M. Dette beklager vi, det var jo egentlig derfor vi begynte denne bloggen. :)

Men her kommer en liten oppdatering: I forrige uke tok Renate og Maren fatt på å gulvet, og det skulle vise seg å være en interesant oppgave. Vi måtte først påføre kvistlakk, og som en kan se fra bildene var det nok av kvister!!

Kvistlakken var turkis på farge, så det så litt merkelig ut da vi var ferdig. En halvtime etterpå var det på med grunning. Vi har siden malt gulvet med gulvmaling i fargen EGGHVIT, og vi ser heldigvis ikke de turkise flekkene lengre! Vi skal legge ut bilder av det ferdige gulvet senere. Nå venter vi på at malingen skal herde før vi kan legge lister, og til slutt begynne den mer artige prosessen med å innrede. :-) Det gleder vi oss til!

Ha en fin kveld videre!

Signatur

Én kommentar

RENATE

16.okt.2010 kl.12:29

Hihi ;) Herlig!

Jeg gleder meg skikkelig til å se hvordan gulvet ser ut nå etter herding :)

Skriv en ny kommentar

marlenemdesign

marlenemdesign

31, Bergen

MARLENE M. er et merke som ble etablert sommeren 2009 i byen mellom de syv fjell, Bergen. Bak merket står tvillingsøstrene Maren og Lene Moholt Moldestad, eller "Marlene" om du vil. ;-)

Kategorier

Arkiv

hits